Helena je persoonlijke gezondheidsomgeving


Veilig, efficiënt en persoonlijk communiceren met je zorgverleners.

Digitaal,eenvoudig en privé communiceren over je gezondheid.

Eenvoudig gratis registreren op dit platform, medische documenten (zoals voorschriften,laboresultaten,medische attesten) worden door je arts rechtstreeks naar je persoonlijke Helena-account doorgestuurd.

Helena is jouw gratis digitale gezondheidsplatform. Dankzij Helena is het mogelijk om op een veilige manier te communiceren met jouw zorgverleners en (voorgeschreven) artikelen met één klik te reserveren bij je apotheek (gewoon onderstaande Qr code inscannen om je te connecteren met je apotheek). Deze apotheek staat nu ingesteld in Helena als Mijn apotheek.

www.nl-info.helena.care

Scan deze bovenstaande QR-code en maak zo je connectie.

Of vraag je Helena-folder in de apotheek.